facebook

Merefeld20230302

De Alexanderband uit Veldhoven geeft samen met Zangrijk een concert op zondag 10 juli om 14:30 uur in de buitenruimte bij de Hangar.
Het concert is vrij toegankelijk.

De band bestaat uit mensen met een verstandelijke beperking. Met veel plezier en enthousiasme wordt er gespeeld en gezongen. En… deze keer hebben ze ons uitgenodigd om dit concert samen met hen te verzorgen.
In 1976 startte de Alexanderband met 20 personen als schoolorkest van de Prins Willem-Alexanderschool in Veldhoven. Aanvankelijk bestond het orkest uit leerlingen en enkele oud-leerlingen van deze school.
Sinds 1989 is het orkest ondergebracht in een afzonderlijke stichting en worden er ook leden toegelaten die geen banden hebben met de school.
Wat klein begon, groeide uit tot een enorme organisatie met zo’n 40 leden en ongeveer net zo veel vrijwilligers. Overal waar ze komen zorgt het orkest voor een blije muzikale happening.

De link tussen het orkest en ons koor is dat Caroline Chamboné beiden dirigeert. Ze doet dat op een heel laagdrempelige en prettige manier en weet het beste bij iedereen naar boven te krijgen.

U bent allen van harte uitgenodigd.

Meer weten?
www.alexanderband.nl

 

2022Alexanderband

X

Rechtermuisknop

Je kunt niet klikken met de rechtermuisknop. De website is beveiligd tegen kopiëren.